Jul 11, 2014

Aye Aye, Captain!

ENG
When you have big expectations you might get disappointed. That happened to me when I took a boat cruise in Barcelona. I thought that the boat would take us far away, to all the beaches and that I would see this city from another perspective. But that didn't happen because it didn't leave the port which is basically a big factory in open space and that's really not my way of having fun. Now I see the photos and it's kind of cool, the lights, the scenery and so on, but to be honest you can spend that money on much better things. And if you do it anyway, take warmer clothes. The wind is absolutely crazy and I was freezing in my little white dress.
ESP
Cuando uno tiene grandes expectaciones, puede acabar decepcionado. Eso me pasó a mí cuando cogí un mini crucero en Barcelona. Pensé que el barco nos llevaría lejos, a todas esas playas y que vería la ciudad desde otro punto de vista. Pasó todo lo contrario ya que el barco no abandonó el puerto que es basicamente como una fábrica grande al aire libre y yo no soy de esas cosas. Ahora cuando veo las fotos me parecen bastante chulas por el ambiente, las luces etc. pero sinceramente ese dinero se puede gastar en cosas mejores. Si decidís coger ese barco, llevad ropa calentita. El viento sopla muy fuerte y yo estaba congelada en mi pequeño vestido blanco.
SRP
Kada imate velika očekivanja, često možete da se razočarate. To se meni desilo kada sam se odlučila za krstarenje u Barseloni. Mislila sam da će nas brodić odvesti daleko, preko svih tih plaža koje se tamo nalaze, da ću videti ovaj grad iz drugačijeg ugla. Dogodilo se sasvim suprotno jer nismo napustili luku koja je zapravo kao velika fabrika na otvorenom, a to zaista nije nešto što me privlači. Sada kada vidim slike ne deluje uopšte loše, zbog ambijenta, osvetljenosti itd. ali najiskrenije, taj novac možete potrošiti na nešto mnogo bolje. Ako se ipak odlučite za ovo mini krstarenje, obucite se toplije. Vetar potpuno poludi a ja sam se smrzavala u mojoj maloj beloj haljini.

Ph. by Ulises

I wore:
Vest: Replay
Dress: Stradivarius
Bag: H&M
Boots: non branded
Sunglasses: H&M
Necklace: Born Pretty
Bracelets: from Turkey, old
Share:

34 comments

  1. Da, fotografije su ispale divno, a ti kao i uvijek imaš veliki osmijeh:) ali vidim zašto misliš da bi bilo bolje da se brod više udaljio i slažem se... primorski grad se najbolje sagleda baš tako sa mora, kad brod isplovi već iz luke ( to mi je ujedno i najdraži dio kad putujem trajektom bilo gdje...baš taj izlazak i ulazak)

    Žao mi je što ti je bilo hladno, ali je zato ova kombinacija bijele haljinice i traper prsluka divna! (sviđaju mi se jako i narukvice i te ljetne čizme). Na moru uvijek puše i svježe je, sjećam se kad sam bila mala kako bi se oblačila za ribarenje čak i ljeti...to su bili slojevi i slojevi...zato ja obično ponesem nekakav lagani sako ili cardigan ako idem na trajekt i znam da ću biti na palubi (a obično tamo i budem).

    Odličan post kao i obično!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti :) Pa jeste, ne vidim poentu, luka jeste lepa na samom ulazu ali čim se malo udalji zaista nema ništa da se vidi. Jedva sam čekala sa se dočepam kopna :D Ja izgleda još uvek imam malo iskustva sa životom na moru, ali dobro, naučila sam lekciju :)

      Delete
  2. I love the boots! They are so beautiful and unique <3 Pretty necklace too :)

    ReplyDelete
  3. Barem radi čarobnih fotkica se isplatio put! Uostalom, iako kažeš da ti je bilo hladno, slike mi djeluju fino i toplo a to mi baš treba s obzirom na jesen koja nas je zahvatila tu :/
    Divna mi je kombinacijica, jako volim ove tvoje čizmice i tako su se lijepo stopile sa haljinicom i prslukom! Divan si mi kao i uvijek! Pusam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa jeste. Nekako sad posle ovog posta imam dražu uspomenu na taj dan :) Drago mi je da ti se sviđa :)

      Delete
  4. Slike su odlicne! Dobar savet kada budem isla turisticki sa posetim Barselonu!
    Divna je haljina i odlicno ti stoji! Pozz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno, Sladjana! Drago mi je ako sam ti pomogla :)

      Delete
  5. hola guapa,
    qué fotos tan bonitas!
    ya te sigo en GFC y en G+
    kss
    http://tupersonalshopperviajero.blogspot.com.es/

    ReplyDelete
  6. this always happens with me , whenever i am very excited for something , it ends up very dull and boring
    the photos look great though , city looks so beautiful
    whenever you wear these lace boots , they always overrshadiw everything , they arr just fab
    keep in touch
    www.beingbeautifulandpretty.com
    www.indianbeautydiary.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. I'm also happy with the photos which somehow turned much better than reality :P I'm glad you like it, and yes, I just love my boots :D

      Delete
  7. Nice post,dear!Really like it:)
    Keep in touch xx
    Antonella!

    ReplyDelete
  8. Suele suceder que a muchas espectativa nos pase eso ,pero en las fotos se ve un paseo hermoso y tu vestido muy bonito !!!
    besos y buen fin de semana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sí, las fotos cuentan otra historia jeje, pero bueno, es un día solo, no me puedo quejar ;) Gracias!

      Delete
  9. Amiga que show de imagens look maravilhoso amei a bota bom final de semana
    Blog: http://arrasandonobatomvermelho.blogspot.com.br
    Canal de youtube: http://www.youtube.com/NekitaReis

    ReplyDelete
  10. que guapa de blanco y con el toque del chaleco
    besos
    http://nshantel.blogspot.com.es/

    ReplyDelete
  11. Hola guapa!
    Que fotos más chulas, se te ve muy feliz
    Me encantan las botas
    Un besazo

    ReplyDelete
  12. Tako mi se draga svidja tvoja prva slika, romanticna skroz! Jooj razumem te to je kada ocekujes nesto, a onda se neprijatno iznenadis! ;****

    ReplyDelete
  13. Ma ovo izgleda fenomenalno :)

    ReplyDelete
  14. Great photos, loveee your look <3

    ReplyDelete
  15. Na slikama stvarno deluje predivno! A ja ne mogu da se nagledam koliko ti savrseno stoji ova bela haljinica! Prezgodna! :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa jeste, niko ne bi pomislio da ne vredi. Hvala puno na divnom komplimentu! :)

      Delete
  16. Great photos. I know what you mean by having great expectations and it's not delivered. You look amazing nonetheless.

    noradulce.blogspot.com

    ReplyDelete

© Fashion Abejita | All rights reserved.
Blogger Template Crafted by pipdig