Jun 1, 2016

Santorini, Greece #5 - The balcony of the Aegean


I hope you're not a lazy tourist who spends a fortune just for vegetating by the pool. I hope you're like me, someone who has to look behind every stone, step into every corner, see the horizon from 360º. If you're like me you can spread your legs from Fira to Oia, a long yet rewarding walk which will take your breath away with every step you take. If you get tired, you have a perfect excuse of trying a local ice cream, coffee and all the deliciousness of the Greek gastronomy :p First you will pass through Firostefani, the place where you can admire the best views of the volcano that we visited HERE. The pebbled path will take you to Imerovigli, a place that is called "the balcony of the Aegean", due to its overlooking position and its pick, a former Venetian castle from 12the century that protected the island from pirates and disappeared in the earthquake in the last century. So, are you coming or what? ;)

ESP

Espero que no seais el típico turista que paga una pequeña fortuna solo para quedarse hibernando en la piscina :p Espero que seais alguien como yo, alguien que tiene que mirar debajo de cada piedra, pisar cada esquina, ver el horizonte desde el ángulo de 360º. Si sois como yo, podéis dar un paseo largo pero gratificante que empieza desde Fira hasta Oia. El cansancio apenas se nota porque cada paso ofrece una vistas espectaculares, pero si os cansáis, tenéis una excusa perfecta para probar todas las maravillas de la gastronomía griega :p Primero vais a pasar por el pueblo de Firostefani, el sitio que ofrece las mejores vistas al volcán que visitamos AQUÍ. Los callejones llenos de piedritas os llevan hasta Imerovigli, "el balcón del Egeo" que debe su nombre a la posición que tiene pareciendo un balcón con vistas al mar. Ahí podemos ver un pico, el resto del castillo veneciano del siglo 12, que protegía la isla de los piratas y que desapareció hace menos de un siglo en un terremoto. Entonces, ¿os quedáis en la piscina o vamos a dar un paseo juntos? ;)

SRP

Nadam se da niste razmaženi turista koji će platiti čitavo malo bogatsvto ne bi li vegetirao u bazenu :p Nadam se da ste neko kao ja, neko ko mora da pogleda šta se nalazi iza svakog kamena, da zađe u svaki ćošak, da vidi horizont pod uglom od 360º. Ako ste kao ja, možete da mi se pridružite u šetnji na relaciji Fira - Oia. Šetnja je dugačka ali pogled koji se pruža na svakom koraku čini da se umor skoro ne oseća. Uostalom, na prvi znak umora imamo izgovor za ispobavanje lokalnog sladoleda, kafe i ostalih đakonija grčke gastronomije :p Prvo ćemo proći kroz mesto Firostefani odakle se pruža najlepši pogled na vulkan koji smo posetili OVDE. Nakon toga nas čeka mesto Imerovigli, poznato kao i "balkon Egeja" zbog svoje pozicije koja deluje kao da je celo mesto jedan veliki balkon sa pogledom na more. Tamo se nalazi i vrh koji se vidi prilikom ove šetnje, na kojem se nekada nalazila mletačka tvrđava iz 12. veka koja je štitila Santorini od gusara, a koja se srušila u prošlom veku prilikom zemljotresa. Da li mi se pridružujete? ;)




I wore:
Cardigan: Bershka
Dress: Primark
Bag: Paco Martínez
Flats: Tex
Sunglasses: Vannali
Necklace: vintage
Bracelet: H&M

Share:

90 comments

  1. I am just like you, Tijana. If I go to a new place, I make sure I try all possible things during my stay, so I can feel better the local atmosphere. Santorini actually has a lot of places to see. It's very nice that you took the challenge and walked the way from Fira to Oia, because as I can see it was worth it. The photos are breath taking, as usual, and you and your man look so happy!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes, I think we're so similar when in comes to traveling :) Santorini is small and although we spent 6 days and didn't stop, there are still many things left to be seen but hopefully we'll go back some day. The walk is challenging especially because there's no "normal" path but it's so, so worth it. You simply forget about the distance and just enjoy every step of the walk. We were happy indeed :D I think it's impossible not be in a great mood while on Santorini :)

      Delete
  2. Love the post, you look soooo nice and so happy!! :) Beautiful views... enjoy!! kisses xx

    ReplyDelete
  3. Teško mi je izdvojiti što mi je bilo najdraže na Santoriniju, ti me najbolje razumiješ, ali možda je to bila baš ta šetnja na ovoj relaciji. Rekoh ti da nećeš znati kuda prije gledati, za svakim zavojem neki pogled da umreš od ljepote. Baš mi je drago da ste se i vi prošetali, vrijedilo je svakog kilometra, zar ne? :)
    Fotografije ma ne mogu biti divnije, ponavljam se opet i opet, ali što ću kada je tako, a post me totalno vratio tamo, baš je kako pamtim. :)
    I da, lijepo ste mi se modno uskladili, ma savršeni. <3 :**

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, mislim da je i meni to najdraže jer obuhvatiš toliko toga :) Baš je bilo kako si rekla, a ja sam već posle tvoje preporuke znala da ćemo morati da odemo, s tim kao što sam ti rekla, onaj zalazak sunca ćemo morati da nadoknadimo nekom sledećom prilikom ;) Ma vredelo je i sad bih opet odmah :D Hvala ti puno! Baš mi je drago ako sam ti evocirala uspomene :) <3

      Delete
  4. Ma sigurna sam da bi ti i lijene turiste uspjela preobratiti u aktivne jer sa svojim objavama uvijek pokažeš najbolje strane aktivnoga odmora u kojem se doista istražuje i sagledava mjesto koje se posjeti...kad se već negdje ide, zašto se ne bi malo i potrudili pa upoznali to mjesto malo bolje. Tako stvaramo vrijedne i posebne uspomene. Osim toga na taj način čovjek se obogaćuje, saznaje više, vidi pregršt toga...kao da je bio na nekoliko odmora. Ja kad gledam fotografije od prošle godine kada sam bila na Hvaru pa kad vidim kako su mi četiri dana bila kao četiri mjeseca, toliko sam se uspjela odmoriti u tako kratkom vremenu, a opet mi je svaki dan bio ispunjen i pun događanja, baš u tako malom mjestu se čovjek nekad najbolje i odmori:)

    Ovi vidici stvarno oduzimaju dan, taj kontrast bjeline balkona i kamenčića s tamnim stijenama i modrim otocima u daljini...ma stvarno raj zemaljski....more, veličanstvene crkve, plavi detalji, slike, sve se stopi u nešto doista prekrasno...

    Jako mi se sviđa ta tvoja haljina, odlično ti stoji, jako je ženstvena, a i uzorak je meni baš po volji...Bijele baletanke su se super uklopile uz bijelu podlogu...i muž je isto stylish:), super mu je ona majica na prugice...a ti jednostavno blistaš! Naša Afrodita!!!! Prelijepa!!!! Divna i ženstvena!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, bilo bi lepo jer zaista gde god da odem, vidim i previše ljudi koji eto tako otputuju, a kao i da nisu. Svet je toliko veliki i ko zna da li ćemo se ikada vratiti baš negde gde smo bili, pa i iz tog ralzoga takođe mislim da se treba potruditi i videti što više. Potpuno te razumem kad kažeš da su ta 4 dana delovala kao 4 meseca. Imam uvek isti osećaj, pa čak i kad odem negde na 1 dan, čini mi se da sam doživela toliko toga. Živim za takve trenutke. I da, u malom mestu je to tek pravi užitak :)
      Jeste, sve je tako savršeno spojeno, ujedno i jednostavno, a opet originalno. Zaista neka druga planeta.
      Drago mi je da ti se sviđa i haljinica, takve su mi za leto pun pogodak, a zgodne su i za kofer jer zauzimaju minimalno prostore :) Hvala i Ulisesovo ime kao i na svim komplimentima :) Srce si <3

      Delete
    2. minimalan prostor je stvarno prednost kada je pakiranje u pitanju, tako da su takve haljinice stvarno praktične, a i tebi takve haljinice fenomenalno stoje. Ja sam jako sretna jer sam konačno našla jednu lijepu šarenu suknju do koljena...dugo sam baš neku takvu tražila:) Volim žive uzorke i iako je ta haljina crno bijela, baš se nekako ističe s tim super uzorkom...a bijela i crna su vječna elegancija.

      p.s. ogrlica je baš divna!

      Delete
    3. Da, a ja kako skoro uvek putujem low cost kompanijama i samo sa ručnim prtljagom, naučila sam da mi je tako najlakše, plus ih jako volim :) Jedva čekam da vidim tvoju sunkju, vidim već da će mi se dopasti :) I ja volim i vesele boje, a i crno bela je uvek pun pogodak. Ne znam ni ja šta bih pre :D
      Hvala ti, ja je mnogo volim i mnogo mi znači jer ju je moj tata kupio mami još pre nego što sam se ja rodila :)

      Delete
    4. kako romantično!:) sjećam se kada si jednom nosila onu maminu jaknu...ma takvi komadi odjeće i nakita su stvarno dragocjeni. Mislim da zato ja i volim imati manje stvari, manje odjevnih komada...na taj način se nekako više vežem uz njih i onda vezujem neke priče uz njih, pa su mi automatski draži i češće ih nosim...a tek ti nasljeđeni komadi...to je stvarno posebna veza.

      Delete
    5. Da :) Imam nekoliko stvari tog tipa koje su mi baš posebne i drage, a godine im ne mogu ništa, čak samo dobijaju na sentimentalnoj vrednosti :) Nekako se takve stvari još više ističu danas kada je sve tako zamenljivo i potrošno... I jeste, nekad mi se čini da bi tako neka stvar mogla da piše romane ;)

      Delete
    6. istina, danas kad je sve potrošno takve stvari imaju posebnu vrijednost:)

      Delete
  5. This a really great post!

    ** Join Love, Beauty Bloggers on facebook. A place for beauty and fashion bloggers from all over the world to promote their latest posts!


    BEAUTYEDITER.COM
    INSTAGRAM @BEAUTYEDITER

    ReplyDelete
  6. I ja isto ne mogu kad negdje dođem stajati samo na jednom mjestu, uvijek lutam okolo, istražujem što se sve nalazi u okolici, bilo bi mi grozno dosadno da se negdje iskrcam, popnem u hotel i samo kužim oko njega čitavo vrijeme :) Ova ljepota naprosto oduzima dah, ja više nemam što za reći, imam dojam da 'predivno' ne pokriva ni dio spektra savršenstva koji je Santorini i zato ću prestati s epitetima. A ti si se tako sjajno uklopila u ovaj prostor, baš ti nekako prirodno leži :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam ni sumnjala :) Ma da, čemu sve ako ćeš da sedneš, legneš i to je to :D Slažem se, treba izmisliti novi rečnik kad je Santorini u pitanju. Meni je sad potpuno nestvaran osećaj i činjenica da sam bila tamo. Ni sama ne mogu dovoljno da nahvalim celo iskustvo i da preporučim svakome ko je u prilici da ode tamo. Haha, leži mi skroz :D :D Hvala ti :)

      Delete
  7. Amazing photos Tijana, lovely!!! I hope to different places one day
    have a great evening
    www.mssparkleandglow.com

    ReplyDelete
  8. Hello dear,
    great pictures!
    Would you like to follow each other on GFC? Follow me i follow back. (If you follow let me know on my blog)
    A hug,
    Angi
    www.mammatoday.com

    ReplyDelete
  9. Those views are so breathtaking, super beautiful <3 Makes me want to visit Santorini as soon as possible <3 Anyway, you had amazing holiday outfit Tijana! :)

    xoxo,

    |CHELSHEAFLO NEW POST|

    |INSTAGRAM|

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks, honey! I'm glad you like the photos and my outfit :) You really should consider Santorini and I must do the same with your country because it must be really something! :)

      Delete
  10. Madre mia! QUe maravilla, y que vistas, asi da gusto :) Y tu estas preciosa!!!!
    Yo para eso soy como tu, cuando voy de viaje tengo que conocerlo todo! Y ya no solo de lo tipico que se puede visitar sino me gusta callejear y encontrar rincones remotos y con encanto :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Como tiene que ser! :) Me alegra saber que no soy la única. Y claro, a mí también me gusta ver algo más y no solo las cosas típicas. Muchas gracias! :)

      Delete
  11. ahh, that view and that sunset
    love your dress,so girly
    keep in touch
    www.beingbeautifulandpretty.com
    www.indianbeautydiary.com

    ReplyDelete
  12. Prvo moram napraviti ispravak netočnoga navoda...navela si na kraju posta da je za fotke zaslušan Uli i svaka mu čast... davnih smo dana ustanovili da je fotograf epskih razmjera ali ipak, nije on autor svih fotki već i TI... znam ja... stoga molim lijepo :P

    Hahaha! Da, meni ne mogu biti jasni oni koji zalegnu kod hotelskog bazena, jer ruku na srce, to možeš u svakom selu i u vlastitoj zemlji... treba sve upiti i istražiti i upoznati stoga od mene imaš veliko DAAAA, PRIDRUŽUJEM se ovoj čarobnoj šetnji... i kada samo pomislim da ljepše ne može, izađe tvoj novi post i vidim da može! :)

    Ti se ponovno stopila s krajobrazom, pogotovo bijeli detalji i bijeli kamen... predivna! Pohvale i dragom koji mi je ovdje nešto više casual nego obično, ali mu fino stoji. Prekrasan ste par <3 Ljubim!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, pa da, sram me bilo :D Ali osim tih nekoliko slika gde je on i mog Instagrama, ipak je on autor u 90% slučajeva pa mi je nekako normalno da navedem samo njega :p Ali isto tako ti zahvaljujem jer i sama ulazim u te vode jer imam od koga i da učim, pa mi je neizmerno drago što neko primećuje i to, a ne samo ovo što uglavnom prikazujem ;)
      Ma idi, treba ih zakonom zabraniti :D Šalim se, neka radi ko šta hoće, ali eto, makar ovde shvatam da nas ima dosta. Moramo da organizujemo neku blogersku ekskurziju jer vidim da se većina slaže oko putovanja i aktivnosti :D
      Hvala ti od oboje :) Hihi, pa oblači se on i casual i ne baš, zavisi kako kad, tako je sad zapalo :D <3

      Delete
    2. Kada krećemo, od kuda krećemo i gdje sve idemo? Blink-blink? :D

      Delete
    3. Hihi, ja na sveeee pristajem, a krećemo odmah ako se ja pitam :D

      Delete
  13. You look gorgeous, perfect photos ❤️❤️❤️
    kisses

    ReplyDelete
  14. Oh, Tijana - I'm coming with you! I have to say "WOW" - literally, your photos took my breath away, they're beyond beautiful! I'm sure that it was a long walk to get there, but as you mentioned - it was totally worth. This post makes me to visit Santorini, I'm really impressed! <3 What's more, I love your outfit - it's comfy, but really stylish at the same time - especially your dress is so pretty, dear!

    http://crafty-zone.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Let's go! :) I'm glad that you liked it that much :) You know where you have to go when you visit Santorini ;) Thanks, dear. I knew you would like the dress, it somehow reminds me of you and your style :)

      Delete
  15. Las fotos son preciosas, me gusta el look, y cada detalle de las imágenes, son para perderse mirando el lugar.... cuantas fotos haz hecho????? Un monton, todas muy buenas. Un besito Guapa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muchas gracias :) Ummm, de todo el viaje unas 2000 :D Mi marido tiene la "culpa" porque la fotografía es como su segunda profesión ;) Me alegra que te gusten! :)

      Delete
  16. Magical! I think Santorini is one the most photogenic places in the World! Every photo I see from there is just perfect! :)
    You guys look great and super happy as well! :)
    xx
    http://putitallonme.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. It actually is and I definitely confirm that theory :) We had such a great time because the island is truly magical. I totally recommend you to visit it :) Thank you!

      Delete
  17. Wow! Santorini is #1 in my list now.
    amazing photos btw :)

    xx
    Karen
    https://officiallookbookstore.wordpress.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. It definitely deserves to be #1 ;) Thanks a lot, Karen :)

      Delete
  18. These pictures are to die for! I've always wanted to visit Santorini and hopefully will one day!
    Beside that, you dressed gorgeous in every picture, that really added something! Lot's of love!
    Sofie
    www.downtownphilosophy.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you, Sophie :) It's definitely worth a visit and I hope you'll do that soon :)

      Delete
  19. Ne mogu da se nagledam ove lepote...Santorini mi je već dugo na listi želja. Toliko je lepo da deluje nestvarno :D L.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, potpuno je nestvarno, ne znam ni sama koliko sam puta to rekla ali baš je tako :D Nadam se da će ti se želja ostavriti što pre. Uživaćeš :)

      Delete
  20. Por supuesto que también me apunto al paseo, no puedo ser tranquila y perderme ese espectacular sitio quedandome en una piscina,, tambien piso todo, miro todo y me quedo con todo y lo vivo todo,, las fotos son espectaculares estais increiblemente guapos los 2. Tu vestidito me encanta, que comodo y fresquito, como siempre me encantan tus post tan relajantes. :) miles de besos preciosa. :* <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeje, ya somos muchas :D Como tiene que ser! ;) Muchas gracias por tus palabras! Siempre me transmites mucha energía positiva :) <3

      Delete
  21. ahh beautiful pictures !!

    http://www.carolinapinglo.com/

    ReplyDelete
  22. Jao, ta divna statua u obliku morskog konjića! :O I ne, nisam tip turiste koji bi samo upao u komu pored bazena ili mora, i sama volim malo akcije, da se nešto dešava i da saznajem nešto novo o mestu koje posećujem. Jedva čekam dan da i sama posetim Santorini, fotografije oduzimaju dah. <3

    http://couturecase.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti sviđaju slike i da nisam jedina koja želi da vidi i da upije sve oko sebe :) Želim ti da posetiš Santorini što pre jer je zaista nešto posebno :)

      Delete
  23. What beautiful pictures and Santorini seems amazing! You clearly put a huge effort on your blog, you even write in three languages! :o thats something not everyone does =) Great work!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you so much! I really appreciate when someone notices my work because yes, I put a lot of effort in it. Too much maybe ;) Santorini is really something :) Glad you like the photos!

      Delete
  24. Hello dear,
    now I follow you on gfc ;)
    A hug,
    Angi

    www.mammatoday.com

    ReplyDelete
  25. Have a great evening, Tijana :) And what about the dress - you're totally right - it's in my style, I just adore girly dresses :)

    http://crafty-zone.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. Aww that dress is simply the cutest.I really love it.The view took my breath away for a moment there.Too beautiful
    sophieatieno.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Glad you like it :) I think it would look great on you ;) Yes, the view is just... I don't even know how to describe it... :)

      Delete
  27. Tu chico es un artista, que fotografías más bonitas! Además captáis detalles preciosos!
    Todas estas imágenes transmiten mucha paz y tranquilidad. Es genial que lo estés
    compartiendo con nosotros. El vestido que llevas me encanta! Justo hoy me compre
    uno vaquero con los hombros al aire. Es mi tendencia preferida junto a las
    chaquetas bomber sin dudarlo :) Sois super riquiños ya te lo tengo comentado
    jaja, pero es así. He tardado un poquito, pero siempre me acuerdo de pasarme
    por aquí. Un besito para los dos :)

    Comparte Ilusión.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, muchas gracias de los dos! Eres un encanto :) Me alegra que te gusten tanto las fotos y cada vez que visitio un sitio nuevo, os llevaré conmigo ;) Tu vestido ya me encanta jeje, yo estoy como obsesionada con los hombros al aire y también es mi tendencia preferida jeje :) No pasa nada, preciosa, yo también tardo a veces, pero es normal... Otro besito para ti <3

      Delete
  28. ¡Cada vez nos muestras fotos más impresionantes de esta bonita isla! Qué rincones tan bonitos y los atardeceres deben ser mágicos. ¡Qué ganas de viajar y de conocerla! Me encanta tu vestido, estás ideal como siempre :)

    Un besito preciosa ❤
    Melania | modeintechnicolor.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Santorini es una isla mágica y yo ya no sé como describir esa belleza :)Espero que la visites pronto, merece much la pena :) Me alegra que te gusten las fotos y el vestido :) Gracias, bonita <3

      Delete
  29. The place really looks amazing :)

    Stay in Style
    Karen @ Lookbook Store Wordpress

    ReplyDelete
  30. Hey Tijana, me vas a matar de tantas fotos tan bonitas que nos compartes, son rincones tan preciosos y dignos de una postal que dan ganas de reservar un vuelo a la de ya! Gracias por llenarnos de inspiración en cada post con palabras tan bien elegidas y que se complementan a la perfección con las imágenes.

    Yo soy como tú, de hecho me da mucha rabia cuando los turistas se la viven el día en la piscina o en los típicos lugares y no van más allá (además de pagar una millonada como dices). Veo que eres toda una trotamundos y sabes explorar las mejores cosas cuando sales de viaje.

    Un saludo y que tengas buen finde!
    Pablo
    Fungi Express blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaja, lo siento :D Incluso a mí me pasa porque con todos estos posts, fotos, textos y las preparaciones ufff, tengo Santorini en la mente 24h al dia :D Pero sí, tienes que ir ya ya! ;)
      Menos mal jeje! Ya veo que somos muchos y así tiene que ser. Claro, no tiene sentido pero bueno, todos somos diferentes y cada uno decide como gasta su tiempo y dinero ;) Bueno, me gustaría viajar mucho más pero hago lo que puedo. Viajar es sin duda una de mis cosas preferidas así que lo aprovecho al máximo :)

      Delete
  31. Wow, wow, wow! Kakva divota od fotografija! Uzivam iznova i iznova gledajuci ih :-) Ne znam da li je ovo mesto carobno ili ste ti i Uli pravi foto majstori :-) Svidja mi se sto si poput mene, ne zadovoljavas se razmazenim i ako mene pitas apsurdno glupim izlezavanjem kraj bazena, vec si pravi avanturista koji voli da istrazi mesto u potpunosti i upozna se sa zivotom domorodaca.
    Slatki su vam i outfit-i, pravi morski.

    Uzivajte u vikendu,
    Cmok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, draga moja :) Uvek se trudimo maksimalno oko fotografija ali zaista je i mesto samo po sebi woooow, tako da je ne mogu da zamislim neku lošu sliku iz tih predela ;) Pa baš! To možemo i kod kuće. Kad si već negde u novoj sredini, mislim da treba iskoristiti to vreme na najbolji mogući način i vratiti se kući sa što više utisaka i novih iskustava. Drago mi je da dosta nas koje razmišljamo tako :) :***

      Delete
  32. The balcony of Aegean is truly a place I wanna visit someday thanks to you!! The surrounding is pure bliss, just blue and white! I love the food, it looks so delicious and you short colder dress is perfect for touring!! When you get a baby I wanna see photos because you and MR Dominguez make a beautiful couple!!
    www.fashionstylemogul.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes, you need to go there! The color combo is just perfect and well, the photos pretty much speak for themselves ;) Haha, you're so sweet! :D Thank you so much! You will! ;)

      Delete
  33. Absolutely gorgeous photos! Greece is toward the top of my travel bucket list. The dress you are wearing looks amazing in the photos.

    xx Falasha
    Bite My Fashion ll Instagram ll Bloglovin' ll Join the Secret Guide

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you so much! It's definitely worth the top of anyone's list and I hope you'll visit it soon :)

      Delete
  34. I'm dying to visit Santorini! These pictures are absolutely breathtaking!

    XoXo,

    Tamara - LoveofMode.com

    ReplyDelete
  35. Again breathtaking photos, my dear! You make me wanna come back to Greece asap!
    xx Elisa
    Francine’s Place | Diy and Lifestyle Blog
    Instagram | Facebook | Bloglovin | Pinterest

    ReplyDelete
    Replies
    1. I'm glad you like them that much :) Yes, Greece is really something ;)

      Delete
  36. Estas fotos son una preciosidad!! Me han encantado
    Espero tu opinión en mi último post, besitos!

    ReplyDelete
  37. i'm so jealous about this trip to Santorini:(

    ReplyDelete
  38. I love this! Thanks for sharing & Happy Weekend!
    xx OHIAMIHT BLOG

    ReplyDelete
  39. Amazing Views !!! <3
    http://magdelblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  40. I with you, I love to explore when on holiday. Santorini is stunning I long to visit there
    Lauren
    livinginaboxx | bloglovin

    ReplyDelete
    Replies
    1. I'm glad I'm not the only one :) It's the best thing ever and especially in Santorini :)

      Delete
  41. wow the photos are beautiful... Wishing I was there too..


    www.tegaenai.com
    xoxo..

    ReplyDelete
  42. PERo que fotones, que envidiaaaaaaa.QUé GUapísimaa me encanta el look!! estas ideal preciosaaaa!
    bss

    www.mipiache.es

    ReplyDelete
  43. Qué bonito el vestido!! Estás guapísima!! Por cierto que maravilla de islas, llevo mucho tiempo soñando con visitar esa preciosa isla, espero que llegue pronto la oportunidad jeje. Besos guapa

    http://zaracabanyes.blogspot.com

    ReplyDelete
  44. Gorgeous gorgeous photos! I love the picture of that cat haha.
    http://lifestylefinesse.com/3061-2/

    ReplyDelete

© Fashion Abejita | All rights reserved.
Blogger Template Crafted by pipdig