Nov 2, 2015

Magnetic Colors


When I think about fashion, the first thing that comes in my mind are colors. Bright and happy colors. Something that represents me so much from inside and outside. It's like a magnetic force, stronger than other things, even stronger than my occasional escapes to basics and minimalism. 
     Speaking about magnetism, well, it's literally what I meant to show you today. Colorful and fun bracelets from a brand called Bangls, that actually inspired my colorful outfit. And no, they aren't just another accessory that you put once and forget about it. Its simple yet original concept based on magnetism gives you the liberty of creating your own designs and colors. You can come up with anything that adapts to your mood or occasion. Just mix, match and create. Like I did :)

Esp
Cuando pienso en la moda, la primera cosa que me viene a la mente, son los colores. Colores alegres. Algo que me representa tanto, por fuera y por dentro. Es como una fuerza magnética, más fuerte que otras, incluso más fuerte que mis escapadas ocasionales al estilo básico y minimalista. 
     He usado la palabra "magnetismo" para crear esa metáfora y también para hablaros de esa fuerza literalmente. Se trata de mis nuevas pulseras Bangls, las verdaderas protagonistas de este post que también han inspirado el look de hoy. No, no son una de esas piezas que nos ponemos una vez y se quedan olvidadas en algún cajón. Su concepto sencillo pero original basado en el magnetismo, nos permite mezclar y juntar diferentes piezas y crear diseños y colores que se adaptan al nuestro gusto, deseos, necesidades y ocasiones.  Ahora vais a ver como han quedado en mi versión :)

Srp
Kada mislim na modu, prva stvar koja mi pada na pamet su boje, one vesele boje pune energije i života, nešto što me predstavlja iz spolja i iznutra. One na mene deluju kao magnetna sila, jača od drugih, čak i od mojih povremenih izleta u jednostavnost i minimalizam.
     Kada smo već kod magnetizma i boja, reći ću vam da su oni danas u glavnoj ulozi, u vidu narukvica brenda Bangls koje su ujedno i inspiracija današnje kombinacije. Ne, one nisu samo još jedan komad nakita koji nosimo jednom, a onda ga zaboravimo u ćošku neke fioke. Njihov jednostavan, a originalan kocept koji se bazira na magnetizmu, daje nam slobodu da sami kreiramo boje i dizajn i tako stvorimo uvek novu narukvicu koja se prilagođava našim željama, prilikama i raspoloženju. Ovako to izgleda u mojoj veziji :)


I wore:
Jacket: C&A
Sweater: C&A
Pants: H&M
Bag: Primark
Sneakers: Tenth
Bracelets: Bangls - HERE 
Nails: Rimmel - White Hot Love 
Share:

41 comments

  1. Que pasada de pulseras y que gran mix de colores: menta, rosa y amarillo. Que guapisima! Besos mil.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sí, verdad? :) Gracias, me alegra que te gusten! :)

      Delete
  2. mislim da si mogla unaprijed znati da će mi se svidjeti ove narukvice, ne samo zbog boja, već i mogućnosti da sami osmislimo njihov raspored i tako na neki način postaju naša kreacija...naravno i ovaj koncept magnetizma mi je zanimljiv. Volim magnetna kopčanja kod nakita, to mi je jako praktično i baš se mislim kako da to sama uklopim u neke svoje ogrlice.....

    Kombinacija je savršena uz ove narukvice. Tebi tako lijepo stoji mint boja, baš blistaš u ovoj pastelnoj odjeći...Mint i roza se tako dobro slažu, a i nekako su mi baš ženstvene ove boje nošene zajedno....ta žuta torbica se baš ističe i dodaje 'sunca' u cijelu kombinaciju. Primijetila sam da u jesen često posegnem za žutom, ima nešto jako pozitivno u toj boji....Uglavnom, fenomenalno izgledaš, a fotografije su čista pozitiva.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I to što kažeš :) Da, ima toliko boja i uzoraka da je mogućnost da neko nosi baš istu narukvicu zaista minimalna. Meni se mnogo sviđa ideja i što je u suštini nešto jednostavno, a opet drugačije. Magnet je prava stvar, možda i najlakše rešenje za nakit, plus, ne brineš da li će se otvoriti ili slično. Eto ideje i za tebe :)
      Hvala ti puno! Ne verujem da bih sama došla na ideju da kombinujem više takvih upečatljivih boja, ali eto, baš su mi narukvice poslužile da probam i to i da odudaram od svih crnih i braon jakni kojih je pun grad ;) I da, i ja jako volim žutu, naročito kad vreme nije baš najsjajnije :)

      Delete
    2. i ja:) a nekako mi žuta i ide uz jesen.

      Delete
  3. Jao, kakva divnoća :) I kako si ih samo lepo iskombinovala sa garderobom :) Mnogo mi se sviđaju! L.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je drago što ti se sviđaju, hvala ti :)

      Delete
  4. So gorgeous! I just love all the lighter bright colors, and the bracelets are beautiful!

    ARedLip&Love

    ReplyDelete
  5. The colors are so cute...Looking amazing
    sophieatieno.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Very fancy bracelet, I like it :) As well as your full of color outfit - it's beautiful!

    ReplyDelete
  7. Kako su fora narukvice, naravno da su mi se odmah svidjele zbog kombinacije boja :)) I ti mi divno izgledaš u ovom šarolikom pastelnom izdanju, a kosa ti je savršenaaaa - kao i uvijek uostalom, ali me svaki put iznova oduševi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa da, zna se ko još voli boje ;) Drago mi je da ti se sviđa sve :) Hvala ti puno! Ovog puta sam zaista i uradila nešto konkretno sa kosom, ali o tome nešto više uskoro :)

      Delete
  8. Qué colorido el look!
    Me encantan las tonalidades!
    Un besazo

    ReplyDelete
  9. I really like this colorful look.
    Perfectly matching the accessories
    xoxo www.welovefur.com

    ReplyDelete
  10. Me encantaaaaa la cazadora!! su color es precioso, y soy fans de como lo has combinado, que look tan colorido y alegre!! me encanta (L)
    un bszo guapa

    www.mipiache.es

    ReplyDelete
  11. Baš mi je lijepo gledati jedan ovako šarolik post, prekrasnoo, ova pastelno zelenkasta ti stoji kao boja koja je stvorena za tebe! Narukvice su prava fora :)
    Šaljem ti puno toplih pozdrava :)
    www.lafdiary.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je drago što ti se toliko sviđa :)
      Uzvraćam pozdrave! :)

      Delete
  12. Me encanta tu look. Muy colorido. Las pulseras son preciosas
    Besos guapa

    ReplyDelete
  13. You look so lovely in mint! great outfit!:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Bonitos colores,,,un beso desde Murcia....

    ReplyDelete
  15. I really love your fashion sense.
    you always look amazing so all of your outfits are lovely.
    www.tomntins.com

    ReplyDelete
  16. Meni je mint nijansa jedna od najdrazih boja iako je u biti rijetko nosim... ipak, uvijek mi pozitivno oboji dan kada je vidim na nekome. Ne trebam ni reci koliko divno stoji tebi. Kao plavusi s divnim tenom, ne mogu reci da ti crna boja ne stoji ali ti si kao stvorena za boje... ako se mene pita. Bas ih znas nositi onako pravo i uvijek te volim vidjeti u istima.
    Narukvice su krasne i stvarno su inspirativni komad koji je divno posluzio kao temelj ovom modnom bonbincicu :) Veliki lajk ljube!

    ReplyDelete
    Replies
    1. A ja mislim da bi ti baš stajala :) I ja je mnogo volim ali osim te jakne i džepera, ne znam da li imam još nešto jer je zapravo retko i viđam, a tako je lepa. Hvala ti puno, mila moja, kao i uvek, ulepšaš mi dan svojim rečima :) <3

      Delete
  17. Love the colors combo!

    Ana ♥
    http://aruivablog.blogspot.pt/ N/POST

    ReplyDelete
  18. Znaš li da sam ja uvijek bila uvjerena kako pastelne boje bolje stoje crnkama i općenito tamnijim curama? Dok nisam počela čitati tvoje postove, ma tebi stoje kao da su stvorene za tebe.. a pogotovo ove gornje mintaste nijanse, tako ti divno otvaraju oči :) A narukvice su samo šlag na torti :* Preslatke su i divno iskombinirane :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, a ja potpuno suprotno :D Valjda gledam iz svog ugla jer mi je tamna kosa ipak misterija ;) Baš mi je drago što ti se sviđaju te boje na meni, baš i zbog toga što si mislila ranije :) Hvala ti puno! :*

      Delete
  19. I agree with you, I also love concept of these bracelets, which have really beautiful, bright colors ;) What about your outfit, I really like your colorful pastel outfit, you look so pretty in this shade of mint :) Moreover, I have to say that your look is totally in my style as well, I even see myself wearing your outfit, Tijana :D

    http://crafty-zone.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, we always agree :) I'm so glad you like everything :)

      Delete
  20. Me encanta esta combinación de colores, ¡estás súper dulce! Adoro los colores pastel y esas pulseras no me pueden gustar más :)

    Un besito,
    Melania - Mode in Technicolor

    ReplyDelete

© Fashion Abejita | All rights reserved.
Blogger Template Crafted by pipdig