Aug 26, 2015

Libra


I don't really believe in horoscope but being a double Libra gives a twist to that idea because I can relate to maybe 90% of things that describe my sign. The typical ones are balance and harmony. Maybe that's why I needed to add some girly details to my baggy outfit, such as flats with a bow, red lipstick, my little yellow bag that many of you like so much, retro sunglasses and this cute colorful headband (you can find it here and still use the code PB10K31 for 10% off at Born Pretty). Its colorful stones inspired the whole outfit like the necklace in the previous post.
 Esp
No puedo decir que creo en el horóscopo pero la verdad es que soy una típica Libra, de hecho, me veo en más o menos 90% de las características de mi signo. Las principales son el equlibrio y harmonía. Los busco en todo y claro, en ropa también. Por eso tuve que añadir unos detalles más femeninios a esta ropa tan suelta y ancha que llevo. Me refiero a un labial rojo, bailarinas con lacito, gafas retro, mi bolsito amarillo que tanto os gusta y la diadema de colores que llevo en el pelo - la podéis ver aquí y aprovechar el código PB10K31 para 10% de descuento en la página de Born Pretty.  Una vez más, justo esos pequeños detalles inspiraron el outfit de hoy.
Srp
Ne mogu da kažem za sebe da verujem u horoskop ali se zamislim kad shvatim da sam dupla vaga i da se pronalazim u oko 90% karakteristika koje važe za moj znak, kao npr. večito stremljenje ka ravnoteži i harmoniji. Tome stremim i u oblačenju. Npr. današnja kombinacija je cela široka i opuštena, što baš i nije uobičajeno za mene, pa sam zato dodala detalje koji nisu iz te priče, već malo ženstveniji. Crveni karmin, retro naočare, baletanke sa mašnicom, žuta torbica koja vam se toliko dopala i mala zvezda današnjeg posta, traka za kosu sa raznobojnim kamenčićima, a koju možete naći ovde (i dalje važi kupon PB10K31 za 10% popusta na kupovinu na sajtu Born Pretty). Još jednom je sve počelo od detalja, kao i u prethodnom postu.


I wore:
T-shirt: Mango
Jeans: Bershka
Bag: Primark
Flats: Inside
Headband: Born Pretty - HERE
Sunglasses: MiniInTheBox
Bracelet: Soufeel
Share:

44 comments

  1. Tićo, crvena boja ti divno stoji :) A torbica je fenomenalna :D I mama se oduševila :D
    Ljubimo te puno! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, Jecko :) Hehe, baš mi je drago :D Ljubim vas obe! <3

      Delete
  2. Poslednja fotografija je prelepa. Traka za kosu mi se bas dopada. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni je ta možda najdraža :) Hvala ti, drago mi je :)

      Delete
  3. Uvijek mi super izgledaš i sviđa mi se tvoj stil, a ove traperice posebno, ali danas si mi ovako okupana suncem posebno lijepa <3 Evo gledam u fotke već deset minuta i ne znam koja mi je bolja od bolje :) Imaš stvarno divnog fotografa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti, Mila :) Baš mi je drago da ti se sviđa, a da nije mog fotografa ne bi bilo ni ovog bloga ;)

      Delete
  4. Amazing pictures <3 I love it <3 You look so good in red top !!! very simple but sexy look !!!

    Have a wonderful day!
    kisses
    Joanna

    ReplyDelete
  5. Predobro ti stoji ova kombinacija kao i taj stil uopšte :) Jako mi se sviđa i detalj u kosi, čini mi se da bih rado nosila tako nešto.
    Btw, i ja stalno nešto vagam što zna da bude baš naporno a nemam veze sa vagom u horoskopu ni malo :)) L.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno, Lidija :) Da, ja jako volim takve stvari, naročito leti :)
      E pa da, nisu vage jedine koje vagaju, a temu o mojim mukama sa vaganjem bolje da ne načinjem :D

      Delete
  6. Beautiful colours and love your blouse :)

    ReplyDelete
  7. ta traka za kosu je baš divna, ja jako volim takve detalje, a ukrasi za kosu su mi jedan od najdražih modnih dodataka. Kombinacija je ležerna, ali jako ženstvena...ta žuta torbica je preslatka, podsjetila me na onu moju koju tako često nosim i koja je bila jedina torbica koju sam ponijela na neplanirani odmor na kojem sam nekako završila zadnjih par dana.

    Crvena boja ti divno stoji, a i crveni ruž se odlično uklopio...te retro naočale su preslatke<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, i meni isto, mada ih ne nosim previše jer sve što mi makar malo zateže glavu i kosu, ubrzo počne da mi smeta i da mi izazove glavobolju :/
      E jeste, i ti imaš onu tvoju žutu koju mi je preslatka :) Ima nečega u žutim torbicama...
      Znači zato si ti nestala ovih dana :) Baš mi je drago, takve stvari su najbolje :)
      Hvala ti što uvek zapažaš svaki detalj :*

      Delete
    2. jesam bila sam malo nestala i baš sam se odmorila, čak sam i slučajno zaboravila mobitel tako da je izolacija bila potpuna:)

      I mene zna zaboljeti glava ako mi nešto steže kosu, mislim da zato tako često nosim puštenu kosu, tako da i ja te trakice kombiniram, malo ih nosim, malo ne.

      Mislim da su žute torbice nešto posebno jer dodaju malo sunca u svaku kombinaciju:) Nisam nešto posebno slaba na torbe, ali imam i ja svoje favorite, recimo crvena, žuta i bijela su mi najdraže boje kad su torbice u pitanju, a crne često kupim jer mi se čini da idu uz sve, a zapravo su mi pomalo dosadne.

      Delete
    3. Baš mi je drago :) Još bez ikakve tehnologije, gde ćeš bolje :)
      Da, isti slučaj sa puštenom kosom. Volim razne frizure i ukrase ali ne vredi, posle pola sata-sat, moram da pustim kosu...
      U pravu si i nekako zbog te pozitive idu skoro uz sve. I ja volim bele i crvene, baš su nekako klasika a što se crnih tiče, jeste, dosadne su malo i baš iz tog ralzloga nikako da nađem neku koja bi mi bila zanimljiva a da opet ide uz sve...

      Delete
  8. Such stunning photos dear! I love the bag!

    RedLip&Love

    ReplyDelete
  9. How gorgeous are you! These photos are so elegant like I love it! Your outfit is so on point, like always x

    Florals&Smiles
    Twitter

    ReplyDelete
  10. Hola Tijana!

    Realmente tampoco sé mucho de horoscopos pero definitivamente las caracteristicás que enuncias te describen, aunque no te conozco personalmente, eso es lo que trasmites. El look genial como te dije en IG te ves ultra con este color, me encanta como haces tus colaboraciones.

    http://ichbinsil.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sí, yo creo que por aquí se transmiten muchas cosas de una persona. Por forma de vestir, hablar, tratar a la gente, etc. Pues, ya verás que no te equivocaste cuando nos conozcamos de verdad :) Gracias por tu feedback, realmente trato de hacerlas lo más natural posible y me alegro que te guste :)

      Delete
  11. Ono sto je meni posebno zapelo za oko (osim preslatke majice, bf traperica koje jako volim i najdraze zute torbice) jest kombinacija crvene i roze. Definitivno najdraza kombinacija u color blockingu i izgledas mi wauuuu! Bas sam odusevljena kombinacijom a tu su jos i te fotkice i ti okupana suncem... ma predivna! :*****

    ReplyDelete
    Replies
    1. A ustvari je fora u tome što majica vuče na narandžastu a baletanke na neku koralnu nijansu, pa na slikama deluje možda da su roze jer su oba komada crvena ali sasvim drugačije nijanse :) U svakom slučaju, postigla sam taj efekat koji spominješ i drago mi je što si primetila :) Hvala ti, mila :)

      Delete
  12. QUé guapaaa! Acabo de descubrir tu blog y me he enamorado.
    Me quedo de seguidora
    Un besito guapa :)

    ReplyDelete
  13. Ova torbica mi je toliko divna da se svaki put nanovo zaljubim u nju. :) Draga, ima nešto što tebi ne stoji? Nemam više riječi za to koliko me svaki put uspiješ oduševiti! Uf, ja inače strašno patim na usklađivanje detalja, a ova traka za kosu, takva kakva je, ostavlja bezbroj mogućnosti i tim mi se više sviđa. Baš kao i ti u ovim bf trapericama. <3
    A pohvala i zahvala fotografu i iz mog pravca. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hm, ima, ima sigurno :) Mada verovatno me te stvari ne privlače u startu pa ih ni nemam. Možda :) Ja sam stvarno srećna ako mogu iznova i iznova da izazovem takve reakcije :) Da, ova stvarno ide uz skoro sve a ja kako sam neodlučna kad su sitnice u pitanju, možeš misliti koliko sam smišljala šta ću i kako ću :D
      Hvala ti i u njegovo ime :)

      Delete
  14. Beautiful look:) I have the same sunglasses:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Me encanta la banda del pelo, es suuuuper bonita♥

    Te espero en mi último post, muchos besitos♥
    Irene | CON SOMBRERO Y A LO LOCO

    ReplyDelete
  16. Preciosa la camiseta!! Y has acertado con el look, colorido pero equilibrado! :) Y la última foto es muy chula.

    http://elcielodebubu.blogspot.com.es

    ReplyDelete
  17. Love this outfit! Actually, I love all your outfits. :)

    ReplyDelete
  18. Le has dado un toque estupendo al look la verdad, la diadema es una monería. Precioso el parque donde has hecho las fotos!!

    besos, Carmen
    http://cincuentayque.es/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muchas gracias! :) Sí, es el Parque de Ciutadella aquí en Barcelona ;)

      Delete
  19. Ma ti si tako lijepa da izgledaš svjetski u bilo kojoj kombinaciji - bila ona ovako skroz opuštena ili u potpunosti elegantna. Inače me ne oduševljavaju trakice za kosu, pogotovo jer meni uvijek nekako ispadnu s glave, ali u ovu tvoju sam se zaljubila na prvi pogled, stvarno je posebna i izvrsno ti se uklapa u boju kose :))
    Ja sam ovan u horoskopu, ali vaga u podznaku i točno znam u kojim karakternim crtama me ta kombinacija ponekad ubija u pojam haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti na ovom predivnom komplimentu :) Drago mi je da ti se dopala uprkos tome što ih ne nosiš, izgleda da sve imamo problem sa glavama i trakama :D Haha, mogu da zamislim! Čari vage su čudo jedno, još sa Ovnom, uh :D

      Delete
  20. Firstly I have to say that I also don't believe in horoscopes, but few years ago I found amazing destription of my Zodiac sign (Pisces), where I read that people, who are Pisces are very talented (in many areas), sensitive and friendly (ok, maybe it was very generally, but anyway, I totally agree with it ;P). What about your outfit, you look so pretty, Tijana, your new handband is stunning, I love everything with rhinestones <3 :)

    http://crafty-zone.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Well, I haven't met you yet, but the things you mention are exactly what you transmit to me :)
      Thank you so much, dear! Yes, I'm sure you would do some awesome DIY with those stones ;)

      Delete
  21. Me encantan los jeans :)

    Besitos

    http://www.littleblackcoconut.com/

    ReplyDelete
  22. Un look muy cómodo. La diadema es preciosa
    Besos

    ReplyDelete
  23. You dress is nice,I like this style.

    http://www.2015handbagshops.com

    ReplyDelete

© Fashion Abejita | All rights reserved.
Blogger Template Crafted by pipdig