Sep 27, 2016

Pyrenees mountains: Adrenaline, Formigal, La Vuelta


The second and last day of our little escape in the mountains ended at Formigal, one of the most famous ski resorts in the Pyrenees. Adrenaline mixed with mountain oxygen pumped every vein of my body while the chairlift was taking us to one of the picks. It's something I hadn't done since I was 9 years old and although I don't have problem with the altitude, there is something scary yet so inviting when you feel almost like a bird. The day ended with one of the finales of the famous bicycle race of La Vuelta where all the people gathered up to cheer and support famous racers such as Spaniard Alberto Contador and this year's winner from Colombia, Nairo Quintana. It was another day that I'll definitely remember forever :)

ESP
El segundo y último día de nuestra pequeña escapada en las montañas terminó en Formigal, uno de los centros de eski más famosos de los Pirineos. La adrenalina se mezclaba con el oxígeno de las montañas y llenaba cada vena de mi cuerpo, minetras la telesilla subía cada vez más alto. Es algo que no había hecho desde que tenía 9 años y aunque las alturas no me dan miedo, sentí tanto el miedo como una alegría enorme por poder sentirme como un pájaro volando. El día terminó con una de las finales de La Vuelta donde todo el mundo aplaudía y apoyaba a los famosos biciclistas como Alberto Contador y el ganador de este año,  el colombiano Nairo Quintana.  Fue uno de los días que recordaré para siempre :)

SRP

Drugi i poslednji dan našeg kratkog boravka na planinama je bio rezervisan za Formigal, jedan od najpoznatijih ski centara na Pirinejima. Adrenalin se mešao sa planinskim kiseonikom i prodirao kroz svaku venu mogu tela, dok nas je žičara podizala sve više i više. Nemam problem sa visinama ali nisam sela na žičaru otkad sam imala 9 godina, a ta mešavina straha i uzbuđenja jer nešto što nisam mogla da propustim. Uostalom, koliko puta u životu imamo priliku da se zaista osetimo poput ptice? Dan se završio na jednom od vrhova gde se u tom trenutku odvijalo finale jedne od etapa čuvene biciklističke trke La Vuelta, a ljudi su se masovno skupljali ne bi li navijali za Španca Alberta Kontadora i ovogodišnjeg pobenika, Kolumbijca, Naira Kintane. Bio je to jedan od dana koji ću definitivno pamtiti zauvek :)




I wore:
T-shirt: Sabrina
Shorts: H&M
Sneakers: John Smith
Sunglasses: LA Express
Share:

61 comments

  1. Oh, Tijana, the views are breath taking! You know how much I love the mountain and you just made me dream about visiting the Pyrenees. The peaks look soooooo mysterious and pretty. Lucky you for having the chance to visit this magical place, I am sure it was magical. How cool you stumbled upon the bicycle race! You look so happy, as usual. Love the jumping photo of Ulises!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sany, I have no any doubts that you would enjoy it as well :) It's really breathtaking and there is so much to see and discover. Yes, the race was a cool experience and definitely not something I see every day :) Hehe, guess I'm not a bad photographer :D

      Delete
  2. I love mountains! Beautiful photos Dear:)
    Have a lovely week:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Divne i živopisne fotografije, kao i običo. Uživala sam u ovom postu :)

    ReplyDelete
  4. I love mountains!!! Your photos are amazing, you look so happy and beautiful :-)

    ReplyDelete
  5. your pics are always amazing Tijana, alway a pleasure reading your posts
    www.mssparkleandglow.com

    ReplyDelete
  6. Bua!
    que fotazas! me han encantado guapa.
    Emma
    www.emmalovesfashion.com

    ReplyDelete
  7. what a lovely place and it looks like you had a great time :) thanks for sharing these photos.

    http://www.pinkoolaid.com/

    ReplyDelete
  8. I kada pomislis da ljepse ne moze, moze! Ovaj krajolik me ostavlja bez daha i bez rijeci a fotografije su divne...a tek zadnja! A ona gdje ste ti i Uli skupa! Ti si moj prozor u sve beskrajne ljepote ovoga svijeta i zato toliko uzivam u tvom blogu...moda je samo bonus! Ljubim :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ta rečenica o prozoru u svet mi se urezala u glavu i moram da ti kažem da mi je to jedan od najvećih komplimenata jer znam kako se ja osećam kada gledam svet kroz nečije oči i sanjam o još većim i daljim avanturama :) Taj kraj je nešto neopisivo lepo i ne sumnjam da bi uživala :) Hvala ti, mila <3

      Delete
  9. Ivana mi je ukrala sve što sam htjela reći :) Koliko ljepote, veselja, pozitivne enegrije i ljubavi na jednom mjestu...pa to samo vas dvoje možete! Od vas bi stvarno trebalo učiti kako uživati u životu i veseliti se svim sitnicama! <3 <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nemaš pojma kako mi je drago ako stvarno odajem(o) takav utisak, pre svega jer je zaista tako :) Ovo mi je takođe jedan od najdražih komplimenta ikad i srce mi je puno što sam okružena nekima od vas sa kojima mogu da budem to što jesam i da se pritom razumemo na nekom dubljem nivou :) <3

      Delete
  10. Prelepota zaista, fotke oduzimaju dah. :D

    ReplyDelete
  11. What a beautiful place! All the photos are amazing...
    www.ebrushka.net

    ReplyDelete
  12. Beautiful post and even more beautiful photos! They are so breathtaking! :-)
    Also, I nominated you for the Blogger Recognition Award, check out my latest post for more details :-)
    https://barbiegirl06.wordpress.com/

    ReplyDelete
  13. Hvala što si podijelila sa nama ove divne slike. Prelijepo.💋💖 Pozdrav !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nema na čemu. Drago mi je da ti se sviđaju :)

      Delete
  14. Fotografije su me očarale kao i svaki put - predivan planinski predeo! <3

    http://couturecase.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Stunning pictures! Such a breathtaking landscape <3

    What about following each other? :)

    Caro x

    http://nilooorac.com/

    ReplyDelete
  16. What amazing photos! Looks like you all had a blast. Thank you so much for sharing :)

    Love, Lindsey
    http://thenomisniche.com/

    ReplyDelete
  17. You have one of the greatest pictures ever.

    ReplyDelete
  18. Love it! Thank you so much sharing.

    ** Join Love, Beauty Bloggers on facebook. A place for beauty and fashion bloggers from all over the world to promote their latest posts!


    BEAUTYEDITER.COM

    ReplyDelete
  19. "Scary, yet so inviting". That's so it. These pictures look like they were taken out of a magazine :)

    MY KIND OF JOY

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes, that "irresistible" feeling :) Thank you so much, sweety <3

      Delete
  20. que alegria! :) Svi u zraku....ma predivne su mi sve fotografije i svi ti skokovi, i tvoj i od muža i od svih na ovoj zadnjoj slici, da taj zajednički obiteljski je posebno sladak:). Vidim da ti planinski zrak odgovara, a i mjesto je stvarno kao iz snova.

    Baš dobro da ste čak i dio utrke vidjeli, vjerujem da je navijanje bilo zabavno. Mislim da nisam nikad gledala neku biciklističku utrku, ali svaki sport je na svoj način zanimljiv i kada je prava publika uvijek je pregršt dobre energije.

    Što se krajolika tiče, ne znam što me više oduševljava...pusta prostranstva, planine, livade, ili te preslatke kućice, divne građevine i kameni most. Ne znaš čemu bi se prije nadivio!

    Mislim da se nikad nisam vozila na nekoj otvorenoj žičari, sigurno je zanimljivo. Znam da se visine ne bojiš, tako da ...sigurno je vrijedilo pogleda:). Ova sportska kombinacija mi se jako sviđa, fotografije su kao i uvijek sjajne, super izgledaš, baš si kao iz nekoga časopisa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, da, alegria je prava reč :) Hvala ti najlepše, stvarno smo maksimalno uživali, a kako i ne bi na takvom veličanstvenom mestu :)
      Da, desilo se sasvim sličajno da smo izabrali tu lokaciju. Nisam ni ja nikakav poznavatelj istih, ali tu i tamo pokupim nešto jer je ovde to veliki događaj, a eto, sad ću se svake godine podsećati tog dana kada sam i ja imala prilike da vidim jedan deo :)
      Krajolik je tako živopisan i uređen, ma prava bajka :)
      Žičara mi evo i sad uliva strah, ali preživela sam haha. Uostalom, doživljaj je neopisiv. Nekim ljudima je to kao ništa, posebno skijašima pretpostavljam, ali eto, kako je to nešto što se meni retko dešava, bio je poseban dan i u tom smislu :)

      Delete
  21. Hi Tijana :) With no doubts, The Pyrenees are beautiful mountains, I love your photos, the views are breathtaking :) What's more, I'm happy that you had a chance to see bicycle race, it had to be fun :) Have a lovely evening, my dear. :)

    http://crafty-zone.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you so much, dear! Yes, it's a truly breathtaking place and I can't wait to go back. The race was fun, too and overall, it was a great day :)

      Delete
  22. Stunning images, what a beautiful place and amazing views.

    http://ohduckydarling.com

    ReplyDelete
  23. How fun! Flying must be so freeing I imagine. Beautiful pictures. Lovely place. Happy hump day.

    http://fashionablyidu.com/

    ReplyDelete
  24. I imagine you will definitely remember it forever, that's for sure! What an amazing trip! Incredible photos too!

    Raindrops of Sapphire

    ReplyDelete
    Replies
    1. Without any doubt :) Thank you! It was truly amazing :)

      Delete
  25. Looks like you had so much fun there. I love the first picture,.Oh what a beautiful place.
    sophieatieno.com

    ReplyDelete
  26. Ajme meni, sto bi rekla moja draga imenjakinja :-) ove fotke ostavljaju bez daha i veruj mi da ih gledam vec treci put :-) Toliko je sve lepo da prosto deluje nestvarno, a vi srecni i puni energije samo ste doprineli savrsenoj slici.

    Ljubim te puno

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, e pa baš je za ajme meni :D Hvala ti, puno! Baš mi je drago da su na tebe ostavile takav utisak. I meni sad sve deluje nestvarno, ali eto, priroda je tamo napravila pravo čudo. Mi ne bismo bili mi kad ne bismo skakali i slično :D :**

      Delete
  27. Wow these pictures are stunning!! What a beautiful place x

    Florals&Smiles

    ReplyDelete
  28. So beautiful mountains! Love hikes

    http://moje-kreacje.blogspot.com/

    ReplyDelete
  29. Q maravilla de fotos! Un sitio precioso!
    Un beso
    www.upthestyle.es

    ReplyDelete

© Fashion Abejita | All rights reserved.
Blogger Template Crafted by pipdig