Mar 17, 2017

Master your destiny


ENG

Simple, sleek design and golden hardware of my new watch that's matching the chain of my vintage navy bag is my go-to combo that I've been wearing on repeat. Classic gold ladies is the name of the watch, a simple name that's behind Lord Timepieces brand from London that offers the finest luxury pieces at an affordable price, including both women's watches and men's watches. They're designed for people who aspire to be great, for winners and achievers. And we all want to be that person, don't we? ;)
     Everytime I look at my watch, it reminds me of a simple, yet powerful mantra that's behind the brand - "Master your time, master your destiny". A motivating quote that makes my balancing between what must be done and what I want to do, a little bit easier.
     If you're interested in buying some of the watches, you can get 10% off if you use discount code TIJANA.


ESP

Ya he mencionado varias veces que en cuanto a los complementos, me suelen gustar los diseños simples, elegantes y en tonos dorados. Algo como mi reloj dorado que se adapta muy bien a mi estilo y el outfit que os voy a enseñar. Detrás del nombre del reloj se esonde el significado "damas clásicas de oro" y es solo uno de muchos relojes de la marca Lord Timepieces de Londres. Se trata de piezas de calidad con precios asequibles, hechos para personas que luchan por sus sueños, para los ganadores. Todos queremos ser esa persona, ¿verdad? ;)
     Cada vez que miro mi reloj, me acuerdo de las palabras que definen esta marca y que dicen: "Domina tu tiempo. Domina tu destino". Un poco de motivación que me viene bien en la hora de mantener el equilibrio en lo que hay que hacer y en lo que a mí me apetece...
     Si decidís comprar algún reloj, podéis aprovechar el descuento de 10% si usáis el código TIJANA.

SRP

Jednostavan, elegantno dizajniran sat zlatne boje, čija nijansa se slaže sa nekoliko zlatnih detalja na mojoj kombinaciji poput moje teget plavo vintage torbe za zlatnim lancem, nešto je što biram skoro svakodnevno u poslednje vreme. Sat čije ime nosi značenje "klasična zlatna dama" je jedan od satova brenda Lord Timepieces iz Londona koji nudi luksuzan dizajn po pristupačnoj ceni. U ponudi se nalaze muški i ženski satovi, a namenjeni su uspešnim osobama koje se bore za svoje snove - verujem da je to ono što većina ljudi želi, zar ne? ;)
     Svaki put kada pogledam u svoj novi sat, prisetim se jednostavne, a moćne mantre koja stoji iza ovog brenda - "Upravljaj svojim vremenom, upravljaj svojom sudbinom." - rečenica čije značenje me motiviše da pravim bolju ravnotežu između onoga što se mora i onoga što ja sama želim.
     Ako ste zainteresovani za kupovinu nekog od satova, možete iskoristiti 10% popusta uz kupon kod TIJANA.



I wore:
Blazer: Mango
Sweater: Primark
Jeans: H&M
Bag: vintage
Sneakers: Esprit
Sunglasses: Dolce & Gabbana
Scarf: Primark
Watch: Lord Timepieces - HERE
Share:

61 comments

  1. Good pictures and nice outfit, have a good day

    http://elegant-e.blogspot.com/
    https://www.instagram.com/elegant_e_blog/
    https://twitter.com/Elegant_e_blog

    ReplyDelete
  2. Istina, upravljanje vremenom je bitna stavka u svačijem životu....To je zapravo prava umjetnost, pronaći ravnotežu između svega što želimo i trebamo. Treba znati čemu dati prioritet u nekom trenutku, a što može čekati.

    Divna mi je ova sportska elegancija koju si danas podijelila sa nama. Sako je savršen, divno se uklopio s farmerkama...a jako mi se sviđaju svi zlatni detalji, na satu, na torbici, na patikama, a pogotovo oni na marami. Sat je jednostavan i profinjen, a takvi su mi zapravo najdraži (koliko god inače voljela šarenilo).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepo si to rekla. To je prava umetnost i veština koja treba da radi za nas, a ne protiv nas. Mislim da smo svi negde pod pritiskom da stignemo na sto različitih strana i da su ti neki trenuci kad "ne moramo ništa" prava retkost. A ne mora tako da bude...
      Drago mi je da ti se svidela kombinacija :) Sportska elegancija je meni jedan od najdražih stilova, nešto u čemu se osećam moćno, a opušteno u isto vreme. Razumem te, taj spoj ljubavi ka šarenilu i jednostavnim komadima deluje možda nespojivo, ali znamo da to nije tako :) I da, nekad je manje zaista više ;)

      Delete
  3. Sat je predivno dizajniran, da ja prosto nemam reči. Mislim da bi ovaj sat takođe bio lep i u onoj (golden rose) boji, ne znam kako da to opišem na srpskom, ali valjda si me razumela šta sam htela da kažem. Može se kombinovati uz svaku kombinaciju, jer je to boja koja se može uz sve lepo uskladiti. Kombinacija koju si nam ovde prikazala mi se baš dopada, a nekako mi se najviše ističe ovaj teget plavi sako, a za patike da ne pričam, jer sam oduševljena i baš idu uz ovaj sat.

    Mislim da se uvek trebamo truditi da provodimo vreme što bolje možemo, jer se ne zna da li sutra postoji. Trebamo uživati u svakom trenutku sreće, makar nju činile i male stvari. Biti pozitivni i tako ćemo jedino uspeti da vreme dobro potrošimo, jer nam je ono dato i ne može se više vratiti. ❤❤❤❤❤

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se sviđa i slažem se. I ja sam se baš dvoumila oko te dve boje, ali mislim da nisam pogrešila iako je rose gold varijanta možda još zanimljivija i modernija. Baš tako, ja sam prva koja voli da eksperimentiše, ali uglavnom sve više volim te neke komade odeće i slično koji mogu da se nose uz skoro sve. Sako i patike su nešto što jako volim da nosim jer nekako spajaju udobnost i eleganciju :)
      Poptuno se slažem sa tobom i drago mi je što tako razmišljaš. Danas jesmo, sutra nismo i treba sebe konstantno podsećati da ne trošimo dragoceno vreme i energiju na ono što nije vredno truda. Te male stvari su ono što čini sreću, a onaj ko ne zna da uživa u njima, neće biti zadovoljan ni nekim "krupnijim" stvarima. Što se kaže, sreća nije neko konačno odredište već put kojim se ide ;)
      Hvala ti na divnom komentaru! <3 <3 <3

      Delete
  4. loving your outfit Tijana, that scarf is gorg
    have a lovely weekend
    www.mssparkleandglow.com

    ReplyDelete
  5. I love this look! Your hair and the gold accessories really pop on the navy color!
    Have a lovely weekend!
    -PerlaGiselle
    iamperlita.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you so much! Now when you say it, I see it as well :)

      Delete
  6. Ova kombinacija pleni lepotom i stilom za koje ne znam kako su stali na ove fotografije. Svaki detalj je perfektan, oduševljena sam. <3

    http://couturecase.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakav divan kompliment! :) Hvala ti od srca! Drago mi je da ti se toliko dopada :) <3

      Delete
  7. you look great ! I love these little handkerchief on the neck :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks! Yeah, they can really spice up any outfit ;)

      Delete
  8. Great post! You look amazing. Have a lovely day ♥
    As - Agne

    ReplyDelete
  9. Un outfit fantástico
    Besos y feliz finde

    ReplyDelete
  10. Hi, Tijana. The watch is very classy and neat, just the one I'd buy myself. It is the perfect match to the chain of your vintage bag. I also have to say that blazer+sneakers is one of my favourite combinations. You just gave me idea of what to wear tomorrow. Thank you! The photos are great, and I can see the weather there is lovely. Have a nice Sunday, Tijana!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you so much, Sany :) I'm glad you like both the watch and the outfit. It's so great knowing that I actually inspired you :) Blazer + sneakers are one my favorite go-to combos, especially at this time of year :) Yes, the weather's been really nice these days although it should get worse soon, but we'll see ;)

      Delete
  11. That watch is so amazing and beautiful.
    A sweet kiss
    Sara M.
    http://sarameirelesthesnowwhite.blogspot.pt/

    ReplyDelete
  12. The wristwatch is so elegant and love your outfit.

    Bernie, xx
    The Style Fanatic

    ReplyDelete
  13. So in love with the watch, it's super classy

    ReplyDelete
  14. Ovaj sat kao da je stvoren za tebe, divno ti stoji i savršeno si ga u uklopila u ovu sportsko-elegantnu kombinaciju :) Ali meni je i dalje prava zvijezda ova famozna kosa, ne mogu je se nagledati svaki put haha :) Želim ti sjajan tjedan, draga moja! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je drago da ti se sviđa :) Haha, ja ću morati da ti se javljam svaki put kad sam nezadovoljna svojom kosom, što je manje više svaki drugi dan :D ;) <3

      Delete
  15. Hi Tijana ! First of all, I hope that you had amazing time on your trip, can't wait for your posts from Fuertaventura, dear :) What about your the newest watch, I love how classy and luxury it is, looking at its, I'm not suprised that it is intended for the winners, what a great and powerful mantra of this British's brand :) I love how you styled the watch, you look terrific in this jacket :)
    Hope you're having lovely evening so far!

    http://crafty-zone.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks a lot, my dear :) I had a wondeful time and don't worry, I'll show you everything soon. I've been very busy since I've got back so I'm still getting back on track when it comes to blogging and everything...
      Yeah, I liked the sound of it. It gives you confindence and makes you think that you can do anything you want. I'm glad you like both the watch and outfit :)
      <3

      Delete
    2. ...so I can't wait for your new posts, Tijana, I hope that you will found some spare time to shared with us with this trip :)
      Take care, my dear!

      Delete
  16. Precioso outfit te queda ideal!!besos

    ReplyDelete
  17. so cute outfit for spring! It seems where you are its warm :)

    Laura
    Pink Frenzy

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks! Yeah, it's not too warm but still very nice :)

      Delete
  18. Chic casual.I really love the outfit.Everything about it is so fabulous chic.You look so amazing.
    sophieatieno.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, thank you so much! I'm glad you like it :)

      Delete
  19. OMG, I really adore this look! I never thought that navy could be this perfect on you, Tijana ( well, even though I think you look good with everything ) I like how you styled the blazer with scarf and white sneakers, perfect casual outfit! :)

    xoxo,

    |CHELSHEAFLO BLOG|
    |FACEBOOK| |INSTAGRAM|

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aww... you're so sweet! :) Thank you so much for the compliments! You always make me smile :) <3

      Delete
  20. Sat je predivan! Dosta sam izbirljiva što se satova tiče i obično preferiram one muške zbog jednostavnosti dizajna i minimalizma i zato mi je ovaj baš zapeo za oko. Kako si rekla, lijepo se uklapa s ostatkom kombinacije, kako ove tako i nekih drugih, čak i malo svečanijih :) Jako volim rubce oko vrata tako da, što reći nego d asi me oduševila kao i svaki puta! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja. Ranije sam ih volela što šarenije i slično, a sad sve manje. Ovo je sat koji znam da bih nosila kako sad, tako i u budućnosti. Teško mu je naći zamerku osim ako recimo ne voliš zlatnu boju :D Hvala ti, mila moja! Znaš već koliko cenim tvoje mišljenje :) <3

      Delete
  21. You're always so classy, dear Tijana! Love this outfit so much, you look stunning :)
    Wish you a great day!
    xx Elisa
    Francine's Place | Diy & Lifestyle Blog

    ReplyDelete
  22. This watch is simply perfect for any outfit!!! You look gorgeous in this styling dear, I love your scarf <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Couldn't agree more :) Thanks a lot, Alice :)

      Delete
  23. Such a classy look, my dear :) and the watch really complements it perfectly!

    ReplyDelete
  24. Predivno! Tvoja kombinacija me je potpuno odusevila. ljubac

    Da li bi volela da zapratimo jedna drugu? Mozes mi reci svoje misljenje na mom blogu.

    www.jovanica92.blogspot.rs

    ReplyDelete
  25. Satić je prelep i nisam ni sumnjala da neće biti u zlatnoj nijansi koja ti uvek savršeno pristaje. Baš mi je super ova kombinacija, ja bih je nazvala super stylish smart casual :-) Marama je dala posebnu draž.
    Radujem se seriji postova sa putovanja koju nam pripremaš u svojoj radionici snova :-***

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, mila :) Hihi, da, mene nešto vuče kao zlatnoj već neko vreme :D Baš mi je drago da ti se sviđa sve :)
      Kako si to slatko rekla za radionicu snova :) :***

      Delete
  26. me encanta este tipo de looks, ademas es super luminoso y alegre
    un beso

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muchas gracias :) Sí, es justo lo que buscamos en primavera :)

      Delete
  27. Hola Tijana! que bonito el look que nos enseñas hoy.. me gusta muchísimo! y es que además, te queda genial, estás guapísima. El reloj es precioso, y es que los complementos son una parte muy importante del look. A mí me gusta muchísimo vestir así, elegante pero cómoda. Qué tengas un buen día!! Besos.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muchas gracias, Verónica! :) Me alegra que te gustara tanto :) <3

      Delete
  28. So nice! <3

    ** Join Love, Beauty Bloggers on facebook. A place for beauty and fashion bloggers from all over the world to promote their latest posts!


    BEAUTYEDITER.COM

    ReplyDelete
  29. Me encanta! ❤️
    www.onemoretime.es

    ReplyDelete
  30. Very cool, I love it!! Enjoy the day doll!

    Mary María Style

    ReplyDelete
  31. Qué look más cool! El reloj es precioso :)

    http://www.sweetpoppy.dudeklatero.com

    ReplyDelete

© Fashion Abejita | All rights reserved.
Blogger Template Crafted by pipdig